Zdravím, je mi jasný že se to už řešilo, ale proč je na zombíkách povoleno než víc 100 fps? To jen polovina hráčů líta přes mapu než by zalezla do kempy, chápu že to je tu už dlouho ale štve mě to už delší dobu :D
Táto téma tu není prvý krát a ani posledný krát veľa hráčov si obľubuje že môže uchodiť pred zm a keby sa to dalo na 100fps veľa úžitku by to neurobilo dosť hráčov by zrejme odišlo
„Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe."
„Tajomstvo šťastia nespočíva v tom, že stále robíme to, čo chceme, ale v tom, že stále chceme to, čo robíme.“
Omezením FPS by se musela nejspíše překopat i ekonomika hry, nikdy jsem neviděl, že by všichni kempili v kempách a vlastně ani nevím, zda-li by to fungovalo v praxi...
Mně by to osobně vyhovovalo, nicméně zabilo by to server, lidi to hrají kvůli tomu.
Řešilo se to vícekrát, myslím, že vedení může locknout.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Dobrá no, rozumím, jen by to určitě mohlo jít nějak nastavit, chápu že tu hrajou lidi asi i kvůli tomu když na konkurenci to nejde, tak díky za vysvětlení, můžete lock.