1.Ahoj takže chcel by som poprosit o unmute kedže mi dal mute xpvcko ano priznavam sa že som mu nadaval ale už sa to viac krat opakovať nebude tak si prosim o unmute viem že to nemam robiť ale už slubujem že už budem dobry nemože mi dat xpvcko mute na 1den ked som mu nadaval max mute bud na 1h 2h ale ne na 1 den tak prosim si unmute a viac krat sa to opakovať nebude.
Upravil Slaeer dňa 28-11-2019 13:37
Přesto ze jsem tě nebanoval, tak se vyjádřím.
Už ti jednou psal Happynek nebo Slaer, že když dostaneš ban a ses si vědom že si nadával, tak ti dávat nikdo unban dávat nebude. Už si jednou dostal ban,takže se už vzpomatuj nenadavej a chovej se a nebudeš mít žádný ban :)
Přesto ze jsem tě nebanoval, tak se vyjádřím.
Už ti jednou psal Happynek nebo Slaer, že když dostaneš ban a ses si vědom že si nadával, tak ti dávat nikdo unban dávat nebude. Už si jednou dostal ban,takže se už vzpomatuj nenadavej a chovej se a nebudeš mít žádný ban :)
No nic :)
*lock
//:Edit aha já nemůžu xd
Neměljsemnaprácinic lepšího, takže jsemnapsaltuhle větu, následnějsemvzalkaždé jednotlivéslůvkoavybarvil jej jinoubarvou, takabychvypadalconejvíce..."cool"? Asi jo, co já vím, játomunerozumím, alemožnádíkytomuhletextu iněkdopochopí, žetovypadáretardovaně.