Zdravím, touhle žádostí bych si chtěl požádat o práva na server Zombie.
1) Nick na serveru: Na serveru hraju pod nickem siberian
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 3 - 6 hodin, někdy i víc, jak kdy no. :D
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE): Ano, na fóru mám dost nahlášení,
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE): Ano, byl jsem adminem přes rok.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): Už to přes 8 let bude.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Nikdy jsem zde nedostal ban.
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=412596
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:1:51638227, nick ":)".
9) Funkční mikrofón (ANO/NE): Ano.
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ): Ano, navštěvuji. Nick: smilko
11) Věk a datum narození: 16 let, 14.3.2003.
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Zkušenosti s adminováním mám i s menu, příkazy si furt nějaké pamatuju, takže by neměl být žádný problém, cheaty též dokážu rozeznat až na bhop a sgs scripty. Prospěšný portálu bych byl s mojí aktivitou a dělání pořádku na Serveru, furt se snažím aby byl na serveru klid a nebyly nějaké zbytečné hádky nebo nadávky/urážky.
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky"): Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Zde na EZ už hraju přes 6 let. Jsem prvák na oboru automechanik. Jsem klidný, spolehlivý. Snažím se s každým vycházet, rád poznávám nové lidi a rád cestuji.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6):
Nahráno mám na zdejším steamu 1 051 hodin.
Dodatek: Už jsem zde tak 5 let zpátky žádal, bohužel byl jsem malý, lhal jsem o svým věku a měl jsem 2 vac bany na csgo, mrzí mě to ale svojí minulost už nenapravím.
Všechno není jak se zdá, podělám tě i tak