Dobrá aktivita.
Neví co je SID.
Neví, jak zjistit co hraje za mapu.
Hraje v teamu s lidma na ZM, nechává kamarády hrát, mě huntí.
Admin by se měl ke všem lidem chovat stejně. On to nedělá.
Dnes dostal ban, nevím proč se ta žádost vůbec otevírá.
Dostal oprávněný ban, když "čekal" na lečko tzn. neplní povinnosti modu, nechává se zabít a domlouvá se s lidma na TS, kam ten týpek má hodit lečko (určitě čirou náhodou to lečko hodil na vás do rohu, když jste tam jen tak čupěli).
Dnes na mapě aztec jsem byl ve zbrojce s terminátorem a se svým kamarádem si koupili umbrella force, to že jsme byli 3 special postavy v jedné kempě ho vůbec nezajímalo. Já odcházet z kempy, kde jsem byl první nebudu a ban si taky dávat kvůli němu nebudu, takže evidentně ani tohle pravidlo nezná. Na jeho obranu: potom co jsem to napsal do chatu odešel.
A mezi námi, když chceš práva, tak si nestěžuj na adminy a nehádej se s nimi na serveru.
Ne.
Siso napísal:
14)Na steamu nehrávam lebo sa mi zle hrá, mám po okrajoch také čierne pásiky a nemam hru na celý monitor, ale keby som dostal pozíciu o ktoru žiadam hral by som iba na steame.
Tomuhle se říká black bars. Jedná se o nastavení grafiky v nvidia nebo AMD a poté taky pár příkazů do launch options na Steamu. Dá se to změnit, takže nebuď líný a vygoogli si to.