Ahoj , chcel by som si požiadať o práva naFurien #1 .Adminom naEZsom už bol ale naZOMBIESserverov , a tak by som to chcel skúsiť naFURIENmóde ;) .
1)Nick na serveru :yakuza# Mr.Z[e]u[s] 2)Na serveru hraji denně(uveďte v hodinách):2-4 h. denne(Podľa toho koľko mám času) 3)Hlásím na foru prohřešky hráčů(ANO/NE):AniNIEale hlásim toONLINEAdminom . 4) Zkušenosti s adminováním(doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web):Skúsenosti mám a to veľké . Bol som Majiteľom na nie málo portálov ktoré už bohužiaľ niesu . Ale bol som adminom aj na dosť známom nemenovanom portále , a tiež som bol admin aj tu naEZ ;) . 5)Counter-strike hraji(dny, měsíce, roky):cca 7 rokov :) . 6)Vypsat bany na tomto portálu(přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID):Na portáleEZnemám žiaden ban ;) 7)SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : SteamID:STEAM_0:0:58951781 SteamNick:Mr.Z[e]U[s] Skype:kroska74 8)Funkční mikrofon(ANO/NE):Áno 9)Navštěvuji TS3(ANO/NE+ Jméno ):Áno(Mr.Z[e]U[s]) 10)Věk a datum narození :Vek:17Dátum:27.12.1997 11)Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu :Skúsenosti mám či už shrami , PC , webom alebo TeamSpeakom. Rád by som chcel pomôcť portálu čím sa len bude dať . Či už soservermi , webom alebo TeamSpeakom .A takisto nemám problém ani finančne prispieť na rozvoj portálu ;) 12)Něco o sobě(rozepiště se):Tak ahoj . Volám sa Ján mám 17 rokov a študujem na Strednej odbornej škole polytechnickej . Rád si vypijem , zašportujem (Futbal , Basketbal ale hlavne Hokej) , zahrám hry ale hlavne zacvičím . Cvičeniu sa venujem už asi 4 roky a dúfam že to bude naďalej pokračovať . O mne je to asi tak všetko ;) . 13)Kolik máte nahraných hodin na steamu :1065Upravil CannabiS dňa 14-02-2015 14:33
Ahoj , chcel by som si požiadať o práva naFurien #1 .Adminom naEZsom už bol ale naZOMBIESserverov , a tak by som to chcel skúsiť naFURIENmóde ;) .
1)Nick na serveru :yakuza# Mr.Z[e]u[s] 2)Na serveru hraji denně(uveďte v hodinách):2-4 h. denne(Podľa toho koľko mám času) 3)Hlásím na foru prohřešky hráčů(ANO/NE):AniNIEale hlásim toONLINEAdminom . 4) Zkušenosti s adminováním(doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web):Skúsenosti mám a to veľké . Bol som Majiteľom na nie málo portálov ktoré už bohužiaľ niesu . Ale bol som adminom aj na dosť známom nemenovanom portále , a tiež som bol admin aj tu naEZ ;) . 5)Counter-strike hraji(dny, měsíce, roky):cca 7 rokov :) . 6)Vypsat bany na tomto portálu(přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID):Na portáleEZnemám žiaden ban ;) 7)SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : SteamID:STEAM_0:0:58951781 SteamNick:Mr.Z[e]U[s] Skype:kroska74 8)Funkční mikrofon(ANO/NE):Áno 9)Navštěvuji TS3(ANO/NE+ Jméno ):Áno(Mr.Z[e]U[s]) 10)Věk a datum narození :Vek:17Dátum:27.12.1997 11)Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu :Skúsenosti mám či už shrami , PC , webom alebo TeamSpeakom. Rád by som chcel pomôcť portálu čím sa len bude dať . Či už soservermi , webom alebo TeamSpeakom .A takisto nemám problém ani finančne prispieť na rozvoj portálu ;) 12)Něco o sobě(rozepiště se):Tak ahoj . Volám sa Ján mám 17 rokov a študujem na Strednej odbornej škole polytechnickej . Rád si vypijem , zašportujem (Futbal , Basketbal ale hlavne Hokej) , zahrám hry ale hlavne zacvičím . Cvičeniu sa venujem už asi 4 roky a dúfam že to bude naďalej pokračovať . O mne je to asi tak všetko ;) . 13)Kolik máte nahraných hodin na steamu :1065
Dúfam že sa vám žiadosť páči a že dáte len Áno :D . S pozdravom ZeUs !