1)Qwestik
2)Jak kdy a podle nálady někdy si zahraji půl hodinky a když mě to chytne tak tam klidně utrhnu 2-4 hodiny :')
3)Ano hlásím,ale zatím jsem zde neviděl žádný prohřešek
4)Ano mám
Sice kratší dobu,ale mám :')
Portály a servery si nějak nepamatuji
5)Non-Steam asi dva roky
Steam už mám kolem roku cca
6)Nemám žádné,protože si teď renovuji steam a neměl jsem nainstalované CSko tak jsem hrál NonSteam
7)SteamNick - thebekiller2
SteamID - STEAM_0:0:58491860
Skype - dudikhudek
8)Ano mám
9)Ano navštěvuji - Qwestik
10)15
3.8.1999
11)Zkušenosti s tímto modem mám,ovládám to nějak a myslím si že bych mohl pomoc hráčům,poradit jím a když jím někdo blokne camp tak odbloknout a prostě řešit problémy na serveru
12)Zdravím,mé pravé jméno je Dušan. Je mi 15 a mé zájmy jsou fotbal,florbal a běhání. Většinu času sice trávím u počítače hraním her jako je Countre Strike,Shadow of War a různé takové hry,ale také většinu času trávím čas se svou holkou. Takže popřípadě bych se tu třeba neukázal jeden den a pak bych tu byl 3 dni a takhle. Chodím na Střední školu Chomut AGT. Učím se programátorem CNC strojů a zatím jsem jen neklasifikován z tělocviku :D Protože mě absolutně nebaví cvičit s těma co mám ve třídě :D Nevím co bych víc psal,kdyby něco dopíšu sem ještě něco potřebného
13)Na steamu mám nahráno 353 hodin :')
PS: Na serveru nemám moc nahráno,protože jsem měl DIP a furt se mi resetovali staty a IP adresa takže se mi nic neukládalo :((
Upravil CannabiS dňa 06-02-2015 13:23