1) Nick na serveru:sali
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): tak cez prázdniny som tam hrával 3 až 4 hodinky teraz cez školu sa snažím aspoň 2 až 3 hodinky denne
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE):písal som
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web):priznám sa ano mal som žiadosť aj na iných portáloch kde mi to zamietli za malú aktivitu ale admin som bol raz ale portál sa zrušil
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) tak cs hrám od 13 teraz mám 17 tak cca 3 roky s pauzami
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) ban nemám žiadny 0:1:92681833
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. 0:1:92681833 meno zapatý sali skype crewmiso1
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) ano
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno )nie ale pokiaľ by ste natom trvali tak kľudne aj TS3
10) Věk a datum narození 17 4.2.1995
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: tak ako som si všimol nechodí tam žiadny admin a chodím vám tam veľa zapnutých hráčov čomu by som chcel zabrániť
12) Něco o sobě (rozepiště se) Tak volám sa Michal mám 17 pochádzam z okolia Banskej Bystrici študujem na strednej odbornej škole stavebnej k mojím záľubám patrí športovanie ak napr. behanie,fitko no samozrejme že si rád zahrám csko.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu 104hodín