1) Vendess
2) Na servery hrajem denne tak 2-4 hod. (Keď niesom na turnaji poprípade na hokejovom zápase ale to len cez sezónu Sobota/Nedela a večer prídem) :)
3) Zatial nie lebo na servery som doteraz žiadne priestupky nezbadal ,keď nepočítam občasné chodenie hráčov na textúru.
4) Skúsenosti s adminovaním aj AMX konzolou mám pretože som mal práva na NEMENOVANOM servery asi tak 5 mesiace potom som si požiadal o zrušenie pretože ma zaujal váš server a webová stránka taktiež som mal na CODku Vipko tak tam dosť hrávam.
5) CSko hrajem aktívne od 6 rokov a je mi 15 takže mám dosť skúseností aj z hraním aj s adminovaním :D.
6) "0" som proste poslušný :P :D
7) STEAM_0:1:87185904 (STEAM ID),Vendess (STEAM NICK),samuelkoperhejky (SKYPE)
8) Mám funkčný mikrofón.
9) Málo pretože mi nešlo ale s adminom tam budem určite viac. Plus som už chybu s IP adresou vyriešil (meno : Vendess)
10) 15 rokov (20.12.2000)
11) Pomáhal by som serveru hlavne s dodržiavaním pravidiel, pomahaním hráčom s ich problémami (ohľadom servera :D), spríjemňovaním hry ostatným hráčom (BANY cheatrom atď.)
12) Volám sa Samuel (priezvisko nepoviem sry :D) a som Slovák žijúci v Košiciach. Milujem hokej,futbal,športy a Csko (samozrejme). Denne strávim na kompe dosť času a tak hrám aj hry ako WoW,LoL,CS:GO poprípade som na FB. Som 1meter a 70 cm vysoký. Mam blonďavé vlasy , ale to som asi veľmi odbočil od témy ktorá Vás zaujíma :D. Tak a to by bolo asi všetko , keď Admin Team zaujíma niečo o mne kľudne dojdem na TSko keď tak :D. Pokecáme :)
13) Ani neviem možno tak na CSku 1.6 cez 600 hod plus cez takých 1900 hod. na NS :D.
14) link na HL Stats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=131765
Ďakujem za pozornosť a dúfam v priatie , pekný zvyšok dňa Vám praje Vendess. :)
PS: ak to je na forku 2x tak som to tam dával 1. krát tak som si nebol istý či sa to poustlo tak som to tam dal 2. krát tak sry ak tak. :) :P
VIP-COD:MW 1