ciernadusa napísal:
Ja ti nezávidím chlapče :D Ani nemám dôvod.258lj čisto to je úspech :D Keď si pozrieš Majstra slovenská halový skok do výšky tak ma tam nájdeš.To je úspech.259pre 245lj si skočil.To není čisté na sto pro.Ty a HNS legenda ?Ty si jedine 15ročný chlapec čo nevie čo so sebou tak sa vydáva na niekoho kto nieje a nikdy nebude.Správam sa slušne.Viď demo ty si ty ten čo provokuje.Admin sa má správať slušne,ale hráč taktiež mám taký dojem(viď pravidlá)Nezapol si csko ? Nerobí mi problém popozerať HLStatsx :)Ale mám taký dojem že pointa žiadostí je to že chcem všetkým ukázať aká si ty "legenda"
Veľa ludí je takých nemáš sa za čo hanbiť.
Nepleť sem majstra slovenskA a hru dokopy. 259 pre, 320speed 9straf 71 sync? úplne že hack, malý gain. áno ja a hns legenda. 15ročný chlapec to tvrdíš ty a neberiem ti to a nehám ťa v tom. Nájdeš mi prosím ťa video originálneho Orangeho?? okrem COREUPT,GRIZZLY,ORANGEE? kde všetci traja je jeden hráč - fake. Admin má mať trpezlivosť a vedieť si urobiť poriadok a nato slúži kick, prípadne ban na pár minút. Provokovanie nie je neslušné správanie je to len vyjadrenie PRAVDY, ktorú ty neznášaš :) tak to sa ti nepodarí.
Tu ti prikladám screeny 2014 začiatkom roka, staršie som bohužial nenašiel lebo vtedy som kupoval nový pc. Máš tam demo s p90 dosť hard jump ktorý môžeš dať do democheckera. ďalej tam máš screen z FB kde máš mena oldschool hráčov ktorý ti potvrdia že som orange už niekoľko rokov.. najznámejší je tam Quickes v tej dobe jeden z mála skákal 259tky a robil takisto to video čo som ti posielal v ktorom som bol... to máš ktomu že som FAKE a hrám sa na niekoho kto niesom. Nie som sam sebou no :))) http://leteckaposta.cz/595748591