1) Nick na serveru: Dzusiik>*
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 3 hodiny
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE): Zatim ne
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) Takže adminem jsem byl hodněkrat na různych hrach na jb sem byl taky hodně krat admin mněl sem i svůj cs portál
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): 5 roku
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Ne nemám zde ani jinde
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: Skype thepaulicz steamid: VALVE_0:0:845566169 steamnick: blue_diel
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) Ano
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) Ano
10) Věk a datum narození: 13 bude mi 14 16.3.2001
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Samozřejmě, že kvůli častému "bordelu" na serveru JB . Chtěl bych to vyčistit od hráčů, co se přišli bavit porušováním pravidel. Pravidla ovládám a když někde v pravidlech zakopnu, ihned se poučím. rád pomužů portálu
12) Něco o sobě (rozepiště se): Takže, ahoj. Jmenuji se Dominik a jsem učněm na oboru Truhlář v 1. ročníku na jedném pražském učilišti. Učil jsem se i rok obor Instalatér, ale mistr mi doporučil změnit obor. Counter-Strike hraji cca rok a půl, JB rok. Od zebřičky co spamovala "FK" jsem se dostal mezi ty, co opravdu pochopili smysl hry. Samozřejmě hraji na steamu,Nebojte se že nebudu aktivní na serverech,
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu: Mám nový steam takže nevim na starým jsem mněl 30hodin ale nevim už jmeno ani heslo
s pozdravem Dzusiiik